У Запоріжжі нагородили співробітників Патрульної поліції

14.10.2021 10:35

Кращих співробітників Патрульної поліції Запорізької області нагородили до Дня захисників та захисниць України. Урочистий захід відбувся сьогодні. Зі святом правоохоронців привітали секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, начальник Патрульної поліції Запорізької області Світлана Михайловська та інші.

14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць України. Для Запоріжжя цей день співпадає з Днем міста та Днем визволення від нацистських загарбників. В умовах карантинних обмежень цього року масові заходи у Запоріжжі не проводитимуться. Однак урочисті заходи, з обмеженою кількістю учасників, все ж проходять.

Зі святом вітають військовослужбовців, правоохоронців, ветеранів Другої світової війни, учасників АТО/ООС. Зокрема сьогодні представники обласної, міської влади привітали співробітників Патрульної поліції Запорізької області. До присутніх звернулися голова Запорізької обласної ради Олена Жук, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

- Хочу привітати всіх вас з Днем захисників та захисниць України. Від імені всіх запоріжців хочу подякувати вам за те, що ви цілодобово працюєте, виходите на чергування, охороняєте наш спокій, - сказав Анатолій Куртєв.

Начальник Патрульної поліції Запорізької області Світлана Михайловська зазначила, що День захисників та захисниць України має особливе значення для співробітників Патрульної поліції. Також вона подякувала обласній та міській владі за підтримку Патрульної поліції.

Присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Кращі співробітники Патрульної поліції були нагороджені Почесними грамотами Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради, а також отримали нові звання.