У Запоріжжі нагородили переможців «Толоки до Покрови»

18.10.2021 14:29

Переможці марафону прибирання «Толока до Покрови», який тривав у місті з 8 по 14 жовтня, отримали свої подарунки.

Сьогодні в малій залі Запорізької міської ради нагородили переможців марафону прибирання «Толока до Покрови». Акція проводилася напередодні свят за ініціативи міської влади, щоб зробити Запоріжжя чистішим і красивішим.

До марафону прибирання приєдналися представники органів місцевого самоврядування, медики, педагоги, працівники підприємств, установ, організацій, студенти, представники громадських організацій, ОСББ та інші. Спільними зусиллями вони навели лад у парках і скверах, на вулицях, площах та прилеглих територіях.

Головний подарунок - ніч для двох у готелі з відвідуванням СПА, сертифікат на стрибок з парашутом, плед, 2 термочашки та чай для затишних вечорів отримала мешканка Запоріжжя Ліліана Єрмакова, яка разом із чоловіком прибрали територію в популярному місці відпочинку «Волна» в Південному мікрорайоні.

Переможців обрали також у кожному районі. Вони отримали комплекти подарунків з айдентикою міста, а також ілюстрований туристичний гід містом або один з призових сертифікатів.

Подарунки переможцям вручив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

- Хочу подякувати за те, що ви долучилися до цього яскравого заходу. Дякую, що допомогли зробити наше Запоріжжя чистішим, за те, що ви небайдужі до нашого міста. Ми з вами – всі переможці, бо зробили разом дуже гарну справу, - зазначив Анатолій Куртєв.

Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.