У Запоріжжі розпочали працювати три нових Центри масової вакцинації

19.10.2021 17:50

У Запоріжжі активізують проведення вакцинації. Сьогодні у місті запрацювали ще три Центри масової вакцинації. Під час робочої поїздки до Запорізької області міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко перевірив роботу одного з таких центрів, обговорив з керівництвом області та міста ситуацію з вакцинацією у нашому регіоні.

У Запоріжжі відкрили три додаткових Центри масової вакцинації. Всі вони розпочали працювати сьогодні. Один з них у ТЦ «Амстор» у Хортицькому районі (пр. Інженера Преображенського, 13). Він працюватиме щоденно з 9:00 до 16:00.

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, спільно з головою Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Старухом, секретарем Запорізької міської ради Анатолієм Куртєвим перевірили, як організовано роботу у цьому Центрі масової вакцинації.

- Приїхав до Запорізької області, оскільки з моменту введення «червоної зони» у Центрах масової вакцинації з’явилася велика кількість черг. Цю проблему необхідно було вирішувати. Впевнений, що нові Центри вакцинації допоможуть активізувати роботу з проведення щеплень, - сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, окрім Центру масової вакцинації у Хортицькому районі, сьогодні у Запоріжжі відкрили ще два нових Центри. Відповідно у Дніпровському та Комунарському районах.

- Завдання Запорізької міської ради надалі зробити так, щоб мешканці Запоріжжя мали зручний доступ до Центрів масової вакцинації, та було менше черг. Тому сьогодні відкрито три додаткові Центри в різних районах міста. Надалі ми плануємо продовжувати цю роботу, - заявив Анатолій Куртєв.

Секретар міської ради відзначив важливість продовження вакцинації, необхідність збільшення її темпів. Лише це дозволить зменшити зростання захворюваності. Сьогодні це особливо важливо, адже медики вже довгий час працюють з величезним навантаженням.