За період святкових днів підприємство «Вельтум-Запоріжжя» вивезло близько 100 т великогабаритних та ремонтних відходів

20.10.2021 16:25

Напередодні святкування Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисника та захисниці України та Покрови Пресвятої Богородиці у Запоріжжі проходив міський марафон прибирання «Толока до Покрови». Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» також долучилося до великого прибирання.

Так, в період з 8 по 14 жовтня було додатково задіяно сміттєзбиральну техніку та робітників, які вивозили сміття з прибудинкових територій.

- Перед святами завжди спостерігається зростання об’ємів вивезення відходів. Мешканці міста викидають старий одяг, непотрібні меблі та ремонтні відходи. Для вивезення великогабаритних та ремонтних відходів розміщені спеціальні контейнери об’ємом 8 куб. м. Але напередодні свята наше підприємство долучилося до марафону «Толока до Покрови» і ми додатково вивозили великогабаритні та ремонтні відходи. Так, у період з 8 по 14 жовтня з прибудинкових територій було вивезено близько 100 тонн таких відходів, – повідомив генеральний директор «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

На підприємстві зазначають, що у святкові дні вивезення сміття здійснювалося у штатному режимі.