Володимир Буряк: «Міська влада гарантує інвесторам прозорі умови для ведення бізнесу»

12.10.2017 13:45

Міський голова Володимир Буряк взяв участь у пленарному засіданні II Міжнародного форуму «InCo Forum-2017», яке відбулося сьогодні у виставковому центрі «Козак-палац».

На захід зібралися представники обласної та міської влади, посольств деяких країн, бізнесу, громадськості. Відзначимо, в цьому році форум присвячений актуальним питанням кооперації місцевих громад та бізнесу.

На початку форуму було зачитано вітання Президента України Петра Порошенка, в якому зазначалося, що II Міжнародний форум «InCo Forum-2017» є чудовим майданчиком для того, щоб продемонструвати можливості місцевих громад, отримані ними в результаті реформи децентралізації влади.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, радник Прем'єр-міністра України Валерій П'ятницький.

- В результаті децентралізації Запоріжжя отримало додаткові кошти, які використовуються на реалізацію інфраструктурних проектів. Однак місто зацікавлене і в залученні інвестицій. Для цього міською владою ведеться робота над підвищенням інвестиційної привабливості території. Один із прикладів - затвердження змін до Генерального плану Запоріжжя. Після проведення зонування у інвесторів з'явиться розуміння, які території в місті привабливі для будівництва об'єктів, - заявив Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що в Запоріжжі є привабливі для інвесторів проекти. Серед них будівництво сучасного пасажирського терміналу, дозвіл на яке місто отримало 6 вересня завдяки підтримці Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Володимир Буряк також подякував народному депутату України Петру Сабашуку за те, що завдяки його активній позиції в місті триває будівництво житла.

- Запоріжжя зацікавлене в залученні інвестицій. Зі свого боку міська влада гарантує інвесторам прозорі умови для ведення бізнесу в Запоріжжі, - сказав Володимир Буряк.