У Запоріжжі почали працювати ще три Центри масової вакцинації

21.10.2021 13:06

В умовах «червоної» зони запоріжці почали активніше робити щеплення від коронавіруса. Для того щоб створити належні умови для вакцинації містян, міська влада продовжує відкривати нові Центри масової вакцинації. До того ж, час роботи Центрів подовжено.

Сьогодні почали працювати ще три таких Центри. Їх відкрили на базі торговельних центрів «Епіцентр». Так, о 10:00 почав працювати Центр масової вакцинації в «Епіцентрі» на Набережній магістралі (вул. Запорізька, 1В).

Роботу Центру приїхав проконтролювати секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

- Зараз у нас в місті спостерігається високий показник захворюваності. У зв'язку з цим виникла необхідність відкрити ще три додаткових Центри масової вакцинації в найдоступніших і популярних місцях міста. Також ми подовжуємо роботу таких Центрів - вони будуть приймати щодня з 8:00 до 20:00. Крім цього, запоріжці можуть звернутися і в кабінети щеплень, які є при кожному центрі ПМСД, - розповів Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, раніше цього тижня відкрились ще три нових Центри масової вакцинації. Вони розташовані в ТЦ «Амстор» в Хортицькому районі (пр. Інженера Преображенського, 13), в ТЦ «Космос Сіті» в Комунарському районі (вул. Космічна, 119) і по вул. Товариській, 39 (тепер він розташований праворуч від магазину «ТОРРО», в медичному центрі «Лікарська косметика» (за ТЦ «Континент»).

Також продовжують працювати інші Центри масової вакцинації в торговельних центрах Запоріжжя - ТЦ «City Mall» (вул. Запорізька, 1б); ТРЦ «Пальміра PLAZA» (пр. Соборний, 92) і ТЦ «Амстор» (вул. Перемоги, 64).

Всю актуальну інформацію про Центри, їх адреси та наявність вакцин можна вивчити за посиланням.