Підприємці Критого ринку зробили щеплення від коронавірусу

23.10.2021 11:45

Цього тижня в Запоріжжі розпочалась масова вакцинація підприємців. 20 жовтня на Критому ринку пройшли вакцинацію 90 підприємців, які тут працюють. Сьогодні ще близько сотні людей, які торгують на Критому ринку, зробили щеплення.

Для проведення вакцинації адміністрація виділила окрему кімнату. Щеплення робили дві мобільні бригади трьома вакцинами: «Пфайзер», «Астразенека» та «Короновак». Кожен мав змогу обрати вакцину за бажанням. Сьогодні вакцинували близько 100 підприємців.

- Ми разом із міською владою, з підприємцями намагаємося створити максимально зручні умови для проведення вакцинації від коронавірусу. Зробити щеплення можуть всі бажаючі торговці запорізьких ринків. Записатися на вакцинацію вони можуть у керівництва ринку, - зазначив директор комунального підприємства «Запоріжринок» Олег Коломоєць.

Інженер охорони праці КП «Запоріжринок» Наталія Шевельова розповіла, що минулого разу було заплановано зробити на Критому ринку 60 щеплень, а у підсумку їх було 90.

- Нікого з підприємців не треба вмовляти вакцинуватися, всі йдуть охоче, приводять родичів. Щеплення добре організовано, черга рухається швидко, підприємцям не треба надовго покидати свої торгові точки, - додала Наталія Шевельова.

Вакцинація підприємців також буде проведена на інших великих ринках Запоріжжя.