«Вельтум-Запоріжжя» продовжує дезінфекцію контейнерів

27.10.2021 14:05

З посиленням карантинних обмежень у місті активізували санітарну обробку. Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» сформувало додаткову бригаду для проведення робіт з дезінфекції контейнерів для сміття.

Дезінфекційна обробка проводиться спеціальним розчином з використанням препарату «Дезактин». Впродовж дня бригада встигає продезінфікувати близько 150 контейнерів, все залежить від віддаленості контейнерних майданчиків та погодних умов. Зокрема роботи проводяться в Шевченківському районі міста.

- Наше підприємство сформувало додаткову бригаду, яка згідно з графіком проводить дезінфекцію контейнерів по всьому місту. Препарат, який використовується, рекомендований МОЗ для боротьби з коронавірусною інфекцією, співробітники працюють у спеціальних захисних костюмах. Сподіваємось, що спільними зусиллями та чітким дотриманням протиепідемічних рекомендацій місто зможе зупинити темпи розповсюдження захворюваності та нарешті повернутися до переліку безпечних регіонів, – розповів генеральний директор «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

За словами керівництва підприємства, санітарна обробка буде продовжуватися доки Запоріжжя знаходиться в «червоній" зоні.