Анатолій Куртєв перевірив, як у Запоріжжі ремонтують дороги

28.10.2021 16:20

У Запоріжжі триває ремонт доріг. Наразі погодні умови дозволяють продовжувати роботи. До того ж на останній сесії були виділені додаткові кошти на ремонт доріг. Це дозволить цього року виконати ремонти на низці об’єктів. Також продовжують ремонтувати і дороги приватного сектора.

Сьогодні секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв проконтролював, як виконується ремонт доріг у Дніпровському та Заводському районах.

Начальник КП «ЕЛУАШ» Дмитро Пархоменко доповів, що завдяки виділенню додаткових коштів у Дніпровському районі відремонтують внутрішньоквартальні дороги на 7 об’єктах. Буде відремонтовано понад шість з половиною тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

Зокрема секретар міської ради побував на вул. Хакаській, 5 та на вулиці Академіка Олександрова, 9. На вулиці Хакаській вже завершили підготовчі роботи, зрізавши старе асфальтове покриття. Вже завтра планують перейти до асфальтування. Загалом тут буде вкладено 1215 квадратних метрів нового асфальту.

- Живу у цьому будинку з 1985 року. З того часу дорогу тут не ремонтували. Всі мешканці задоволені, що розпочали наводити над на дорозі. Переконані, що роботи будуть виконані якісно, - зазначила голова ОСББ «Хакаська, 5» Олена Полякова.

Також шляховики сьогодні продовжували демонтувати старий асфальт на вулиці Академіка Олександрова, 9. Вже наступного тижня тут буде заасфальтовано 938 квадратних метрів дороги.

У Заводському районі роботи тривають на вулиці Сосновій. Тут заплановано відремонтувати дві тисячі квадратних метрів середнім ремонтом та 630 квадратних метрів ямковим. Голова Заводського району Андрій Баєв розповів секретарю міської ради, що на цій ділянці асфальт був практично відсутній. Мешканці неодноразово зверталися з цього приводу до міської влади.

- Продовжуємо ремонтувати дороги. Це важливо, адже на деяких ділянках ремонту не було десятки років. Зокрема сьогодні перевірив, як ремонтують внутрішньоквартальні дороги у Дніпровському районі. Також ремонтують дорогу і на вулиці Сосновій у Заводському районі, - сказав Анатолій Куртєв.

Секретар міської ради наголосив, що важливо ефективно використати виділені на ремонт кошти та виконати роботи якісно.

- Наше завдання контролювати роботу КП «ЕЛУАШ», інших підрядників, які ремонтують дороги. Ремонт має виконуватися якісно. Кожен підрядник повинен давати гарантію на виконані роботи. Це питання буде на постійному контролі міської влади, - заявив Анатолій Куртєв.