Запорізькі комунальники щоденно дезінфікують під’їзди

29.10.2021 12:35

Сьогодні працівники комунального підприємства «Запоріжремсервіс» обробили спеціальним розчином під’їзди житлового будинку по вул. Леоніда Жаботинського, 61 на прохання мешканців.

- Жителі цього будинку звернулися з заявкою в контакт-центр «15-80» з проханням провести повну санобробку під’їздів, зважаючи на те, що сусіди хворіють на COVID-19. Сьогодні тут працює спеціальна мобільна бригада. Працівники у захисному обладнанні обробляють двері і стіни під’їздів розчином «Саніліт», який застосується для запобігання бактеріальному та вірусному зараженню, - розповіла провідний інженер виробничого підрозділу управління житловими будинками-1 КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.

Зазвичай дезінфекцією під’їздів будинків, які перебувають в управлінні «Запоріжремсервісу», займаються двірники та прибиральники. Вони на постійній основі обробляють перила, дверні ручки, кнопки домофонів та ліфтів, панелі підйомників.

Але останнім часом запоріжці задля профілактики все частіше звертаються в контакт-центр «15-80» з заявкою додаткової санобробки будинків. Для цього у «Запоріжремсервісі» створені спеціальні мобільні бригади.