У Запоріжжі пройшла позачергова сесія міської ради

29.10.2021 14:50

Сьогодні відбулась позачергова сесія Запорізької міської ради, яка пройшла під головуванням секретаря міської ради Анатолія Куртєва. Було прийнято низку важливих рішень. Зокрема затверджено оновлений склад виконавчого комітету Запорізької міської ради.

На початку сесії, за пропозицією секретаря міської ради Анатолія Куртєва, було оголошено хвилину мовчання у пам’ять про загиблих бійців АТО/ООС.

У ході позачергової сесії депутати підтримали проєкт рішення щодо дострокового припинення повноважень депутата Запорізької міської ради Олексія Нікіфорова. Це було зроблено у відповідь на його заяву.

- Впевнений, що тепер Олексій Нікіфоров зможе приділити більше уваги роботі на посаді заступника міського голови. Бажаю йому ще краще виконувати свої обов’язки,- сказав Анатолій Куртєв.

Також на сесії проголосували за звільнення з посади заступника міського голови Геннадія Наумова. Він подав відповідну заяву щодо звільнення за особистим бажанням.

- Хочу від себе особисто та міської ради подякувати Вам за роботу на посаді заступника міського голови. За цей період для міста було багато випробувань, достатньо згадати епідемію коронавірусу. Завдяки спільній роботі вдалося розгорнути додаткові ліжка у лікарнях, відкрити Центри масової вакцинації, - зазначив Анатолій Куртєв.

На сесії затвердили оновлений склад виконавчого комітету міської ради. Тепер до нього входять 20 осіб. Також прийнято новий розподіл обов’язків між секретарем міської ради, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

Також були прийняті рішення з питань затвердження землевпорядної документації. Секретар міської ради наголосив, що у перспективі це дозволить реалізувати низку важливих проєктів, які будуть спрямовані на розвиток Запоріжжя.