У міських багатоповерхівках дезінфікують під'їзди

01.11.2021 13:53

З метою профілактики поширення вірусних інфекцій в міських багатоповерхівках продовжується санітарна обробка. Одну з таких сьогодні, 1 листопада, працівники керуючої компанії «Наше місто» провели у багатоповерхівці за адресою бул. Бельфорський, 12 у Дніпровському районі міста.

У зв'язку з загостренням епідемічної ситуації у місті керуючі компанії відновили посилену санітарну обробку під'їздів багатоповерхівок. У тому числі подібні роботи проводили сьогодні за адресою бульвар Бельфорський, 12.

У кожному під'їзді дезінфікують вхідні двері, ручки, перила та поштові скриньки. А у дев'ятиповерхових будинках – ще й ліфти. Також ретельно обробляють сходи та підлогу. За словами фахівців, дезінфікуючий розчин - не токсичний і не загрожує здоров'ю людей та тварин.

- Обробляємо під'їзди з першого до останнього поверху, обов'язково дезінфікуємо ліфти, підлогу, панелі, кнопки запуску тощо. У період такого інтенсивного поширення коронавірусної інфекції це дуже важливо. На один під'їзд може піти від 3 до 5 літрів рідини. Для робіт залучаємо насамперед наших двірників, – розповіла провідна інженерка адміністративно-господарського відділу КП «Наше місто» Олена Ярмачек.

Загалом у Запоріжжі до дезінфекції під'їздів задіяно понад 40 працівників підприємства. Бригади дезінфікують близько 300 під'їздів у 114 будинках.

Також через епідемічну небезпеку всі служби міста працюють у посиленому режимі.