Анатолій Куртєв провів засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради

02.11.2021 18:00

На позачерговій сесії міської ради, яка відбулась 29 жовтня, були внесені зміни до складу виконавчого комітету. Сьогодні виконком вперше зібрався в оновленому складі. Засідання пройшло під головуванням секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва.

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради. Було розглянуто близько 50 проєктів рішень.

- На попередній сесії були затверджені зміни до складу виконавчого комітету. Сьогодні вперше збираємося в оновленому складі. Переконаний, що будемо ефективно працювати разом, приймати важливі для запоріжців рішення, - сказав секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Зокрема виконавчий комітет сьогодні погодив винесення на розгляд сесії міської ради низки рішень, які стосуються охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою. Ці питання планується затвердити вже завтра у сесійному залі.

Передбачено збільшити фінансування ковідних лікарень та загалом галузі охорони здоров’я, виділити кошти з бюджету міста на виплату заробітних плат вчителям та стипендій учням закладів професійно-технічної освіти. Це буде зроблено завдяки реалізації Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021-2022 років. Його було підписано за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. У результаті місто змогло зменшити фінансову допомогу концерну «Міські мережі» та спрямувати ці кошти на інші важливі для десятків тисяч запоріжців питання.

Нагадаємо, сесія Запорізької міської ради розпочнеться завтра об 11:00.