Депутати міської ради збільшили фінансування на спорт

03.11.2021 13:40

У ході сесії Запорізької міської ради депутати передбачили додаткові кошти для збільшення фінансування спортивної сфери. Також спрямували субвенції з обласного бюджету згідно з Програмою Президента України Володимира Зеленського на ремонт одразу кількох об'єктів спортивної інфраструктури.

Так, за завданням «Оновлення матеріально-технічної бази закладів фізичної культури та спорту» депутати збільшили видатки на суму 150 тис. грн для придбання спортивного каное-двійки для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив».

Також на 928 тисяч гривень збільшили видатки для капітального ремонту даху басейну та стелі над чашею басейну ДЮСШ «Хвиля».

Окрім цього, згідно з проєктом Президента України Володимира Зеленського щодо розбудови та реконструкції спортивної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл та інтернатів, майже 400 тисяч гривень депутати міської ради спрямували на реконструкцію ДЮСШ №1 зі спортивної гімнастики, та ще 1,5 млн грн для реконструкції будівель та споруд ДЮСШ «Україна».

Ще 115 тисяч гривень з міського бюджету виділено на закупівлю та придбання інвентарю та обладнання для ДЮСШ «Локомотив», «Металург», КУ «ЗРФСК».

Також виділяються кошти субвенції з обласного бюджету на на будівництво спортивного комплексу з водних видів спорту на гребному каналі – 1 млн грн, і ще більше 280 тисяч гривень – на поточний ремонт Запорізького дитячо-юнацького центру фізичного здоров'я «Бойові рукавички».