Мобільні групи продовжують перевіряти дотримання карантинних норм

04.11.2021 14:15

В умовах напруженої епідситуації мобільні групи також продовжують контролювати роботу запорізьких підприємців. Цього разу перевірка відбувалася у Заводському районі.

Чи слідкують підприємці за температурою у працівників, як часто прибирають, чи мають маски й антисептики та чи знають, як правильно утилізувати використані засоби індивідуального захисту – все це щоденно перевіряють спеціальні мобільні групи. Також поліцейські звертають увагу на наявність у персоналу сертифікатів про вакцинацію.

Представники Заводської райадміністрації кажуть, що більшість закладів вже проінспектовані. В деяких з них здійснюють повторні перевірки для того, аби впевнитись у виконанні рекомендацій та виправленні порушень.

- На сьогодні вже перевірено більше 220 об’єктів, складено 16 протоколів на порушників, які не дотримувались заходів. І також складаються довідки про порушення для виконання. Тобто, мобільною групою, робочою групою проводиться більше роз’яснювала робота щодо дотримання цих обмежень, - зазначив заступник голови Заводської рай адміністрації Юрій Кулак.

Представники мобільної групи наголошують на необхідності дотримання карантинних обмежень та закликають підприємців ставитися більш сумлінно до власного здоров’я та безпеки відвідувачів.