Народні депутати сприяють покращенню спортивної та дитячої інфраструктури Запоріжжя

05.11.2021 09:40

Навіть в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції Запоріжжя продовжує розвиватися. У місті ремонтують дороги, допомагають медичним закладам, будують нові дитячі та спортивні майданчики. Проєкти реалізуються не лише за рахунок бюджету міста, а й завдяки підтримці народних депутатів України.

Так, за сприяння народного депутата від партії «Слуга Народу» Сергія Штепи за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів у Запоріжжі фінансується будівництво 9 нових дитячо-спортивних майданчиків.

Чотири з них вже збудовано в Олександрівському районі міста. Ще п’ять будуть облаштовані у Шевченківському районі Запоріжжя до кінця року. Також в рамках покращення спортивної та дитячої інфраструктури до кінця року буде здійснена реконструкція спортивного майданчика в Запорізькому академічному ліцеї та капітальний ремонт спортивного майданчика в навчально-виховному комплексі №111 в селищі Тепличне, який передбачає встановлення нових тренувальних елементів.

- Впевнений, що дітям сподобаються нові місця для розваг та спорту. Наступного року планую створити ще кілька відкритих просторів для відпочинку дітей та занять спортом, але дещо іншого, сучаснішого формату, - підкреслив Сергій Штепа.