В Олександрівському районі триває вивіз опалого листя

08.11.2021 11:44

Традиційно наприкінці осіннього сезону в місті стартують активні роботи зі збирання та вивезення опалого листя. Сьогодні, 8 листопада, підрядники з залученням спецтехніки прибрали накопичені рослинні відходи по вулиці Українській, що в Олександрівському районі. Загалом впродовж одного робочого дня запланували об’їхати 12 локацій.

Для прибирання опалого листя в Олександрівському районі передбачили близько 700 тис. грн. Загалом зі 165 локацій мають бути вивезені 550 т рослинних відходів.

- Продовжуємо збирати листя. Масовий вивіз почнемо десь з 15-20 числа і до 15 грудня повністю впораємося. Також вивозимо гілля, прибираємо стихійні звалища. Робота триває. Завдання – до Нового року очистити район, - зазначив голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Опале листя прибирають з алей, тротуарів та дворів багатоповерхівок. З другої половини листопада у районі активізують співпрацю з ОСББ та керуючими компаніями – задля визначення адрес, де двірники зможуть згребти його докупи. Логістику зазвичай вибудовують таким чином, аби важкій техніці залученої підрядної організації було зручно маневрувати й безперешкодно під’їжджати впритул.

Паралельно в районі тривають роботи з вивезення зламаних гілок та стихійних звалищ.