У запорізьких храмах запрацювали тимчасові пункти щеплення

15.11.2021 11:01

Цієї неділі запоріжці мали змогу вакцинуватися від коронавірусної хвороби в храмах. Тимчасові пункти щеплення розпочали свою роботу в Свято-Покровському соборі та соборі Святої Трійці. Вакцинацію проводили мобільні бригади центрів первинної медико-санітарної допомоги №1 та 6.

Щеплення в храмах можна зробити по неділях. У Свято-Покровському соборі тимчасовий пункт щеплення працює з 8:00 до 13:00. У соборі Святої Трійці містян, які бажають зробити щеплення, приймають з 9:00 до 16:00.

- Ми робимо процес вакцинації в Запоріжжі якомога доступнішим. Для цього продовжуємо залучати мобільні бригади вакцинаторів та відкривати нові пункти щеплення. Хочу висловити подяку духовенству за співпрацю та закликаю представників усіх запорізьких конфесій долучитися до цієї ініціативи, - зазначив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, також у Запоріжжі працюватиме пересувний пункт вакцинації, який виїжджатиме в найвіддаленіші райони. Для цього переобладнають автобус КП «Запоріжелектротранс». Таким чином люди, які не можуть потрапити до центрів масової вакцинації, отримають можливість зробити щеплення практично біля дому.