Володимир Буряк: «День визволення міста - особливе свято для всіх запоріжців»

13.10.2017 14:10

У Запоріжжі тривають заходи, присвячені Дню захисника України і 74-й річниці визволення міста від нацистських загарбників. Традиційний мітинг-реквієм відбувся сьогодні біля меморіалу «Скорботна мати», розташованого на вулиці Гребельній в Дніпровському районі.

У заході взяли участь ветерани, представники обласної та міської влади, трудових колективів, політичних партій, громадських організацій, депутати міської ради, військовослужбовці, учасники АТО, молодь, запоріжці.

До присутніх звернулися голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що День визволення міста від нацистських загарбників є для всіх запорожців особливим святом.

- Хочу привітати всіх, особливо ветеранів, з великим святом - Днем визволення міста. Окремі слова подяки хочу висловити ветеранам АТО, а також військовослужбовцям, які сьогодні захищають Україну на сході країни, - сказав Володимир Буряк.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих під час визволення Запоріжжя, а також захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Пролунав триразовий салют. На завершення заходу учасники мітингу поклали квіти до пам'ятника.