Заборгованість запоріжців за вивезення сміття становить майже 64 мільйони гривень

17.11.2021 12:50

Запоріжці продовжують накопичувати борги за вивезення сміття. За станом на 1 листопада населення заборгувало за послугу з вивезення твердих побутових відходів майже 64 мільйони гривень. На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» закликають запоріжців вчасно оплачувати надану послугу, адже від цього залежить стабільність роботи з вивезення сміття.

Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» проводить активну роботу з боржниками. Боржники отримують попередження про необхідність сплати заборгованості. Якщо абонент продовжує накопичувати борг за послугу, підприємство звертається до суду. В такому випадку споживач буде зобов’язаний, окрім заборгованості, сплатите ще судовий та виконавчий сбір. Інформацію про накопичені борги по своєму будинку кожен мешканець може побачити в рахунку.

- З початком опалювального сезону актуальним питанням для багатьох запоріжців стало отримання субсидій. Якщо абонент має заборгованість за послугу з поводження з побутовими відходами, наше підприємство готове укласти договір реструктуризації. Це допомагає сформувати індивідуальний графік сплати заборгованості та отримати субсидію, оскільки боржники не мають права претендувати на отримання грошової допомоги від держави, - зазначає генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.