У Запоріжжі привітали кращих студентів міста

17.11.2021 18:30

Сьогодні, 17 листопада, у приміщенні міськвиконкому відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню студента. Під час зустрічі Почесними грамотами виконкому міської ради відзначили активних студентів Запоріжжя. Кожен також отримав цінні подарунки, а дівчата ще й квіти.

Присутніх привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк та представники депутатського корпусу. За їх словами, останніми роками для підтримки обдарованої молоді за спеціальною програмою були виділені близько 3,5 мільйонів гривень. Заохочення у своїй діяльності отримали 1240 талановитих студентів, молодих вчених, учнів коледжів, спортсменів, митців.

- Дуже радий сьогодні вас вітати з Міжнародним днем студента. У студентських роках прекрасне все, крім одного – вони дуже швидко пролітають. Бажаю вам за ці роки придбати один з найцінніших скарбів – знання. Завдяки отриманим знанням та вмінню спілкуватися з людьми ви зможете втілити у життя свої юнацькі мрії про улюблену справу і успішну кар’єру, - звернувся до присутніх Анатолій Васюк.

20-х найактивніших представників студентської молоді міста з нагоди свята сьогодні відзначили Почесними грамотами виконкому міської ради та цінними подарунками.