У Запоріжжі побудували новий спортивний майданчик

19.11.2021 19:45

Майданчик з багатофункціональними тренажерами з’явився в Хортицькому районі. Його збудували у дворі будинків №№ 4,6,8 по вулиці Героїв 93-ї бригади. Кошти на зведення майданчика виділив зі свого фонду депутат Запорізької міської ради від фракції партії «Слуга народу» Сергій Дергачов.

Сьогодні з можливостями нової спортивної локації ознайомився секретар міської ради Анатолій Куртєв.

- Поспілкувався з жителями прилеглих будинків та наголосив на важливості занять спортом не лише для молоді, а й дорослих людей, особливо в часи пандемії, коли необхідно більш ретельно піклуватись про власне здоров’я та зміцнювати імунітет. Я вдячний колегам-депутатам, які розуміють важливість заохочення містян до здорового способу життя, та надають можливість кожному, хто любить спорт, ним займатися. Впевнений, що цей майданчик буде користуватись неабиякою популярністю серед дітей, молоді та дорослого населення, - зазначив Анатолій Куртєв.

На прибудинковій території обладнані 9 тренажерів для роботи усіх груп м’язів. Як розповів депутат Сергій Дергачов, на них зможуть тренуватись діти від 14 років та дорослі. Інвентар обирали з урахуванням того, що він підходить і для реабілітації запоріжці після інсультів і травм.

- Раніше на цьому місці було занедбане старе футбольне поле, і локація давно потребувала змін. Також стосовно облаштування спортивного майданчика до мене звертались і місцеві мешканці. Таким чином, було прийняте рішення про будівництво тут сучасного майданчика для занять спортом для мешканців Хортицького району, - розповів Сергій Дергачов.