В Олександрівському районі видаляють аварійні дерева

22.11.2021 13:05

У Запоріжжі продовжують наводити лад на прибудинкових територіях, робити їх максимально комфортними та безпечними для мешканців міста. Так, в Олександрівському районі видаляють аварійні дерева.

Сьогодні спецтехніка працює за адресою вулиця Шкільна, 7. На прибудинковій території зростають високі тополі. Дерева почали хилитися, що могло завдати шкоди будинку, його мешканцям та машинам, які заїжджають у двір.

– Ми продовжуємо в районі роботи з видалення аварійно небезпечних дерев. На цій адресі після обстеження визначено 11 дерев. На них складено акти, зараз ми розпочали їх ліквідацію. Роботи виконуємо за заявками мешканців та після обстеження прибудинкових територій відповідною комісією районної адміністрації, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Гілля та частини ствола після обрізки підрядник утилізує. Після цього перейдуть на наступну адресу – на проспект Соборний, 29. Загалом на ці роботи на район з міського бюджету виділено близько 130 тисяч гривень.

Також підрядні організації та комунальники продовжують вивозити з дворів опале листя та сухі гілки, проводити часткове асфальтування прибудинкових територій. Усі роботи з прибирання міста в Олександрівському районі планують завершити до 15 грудня.