У Запоріжжі ЦНАП збільшить кількість послуг

24.11.2021 14:35

Сьогодні, 24 листопада, під час пленарного засідання 10-ї сесії міськради народні обранці підтримали рішення про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у Запоріжжі та його територіальні підрозділи. Зокрема їх кількість зросте зі 155 до 183.

Тепер у філіях ЦНАП запоріжці зможуть скористатися адмінпослугами, що надаються департаментом архітектури та містобудування міськради, ГУ Держгеокадастру, ГУ Держпраці, а також ГУ Держпродспоживслужби у Запорізькій області та ін.

Прийняття рішення забезпечить прозорість, відкритість та зрозумілість дій у сфері надання адміністративних послуг, дозволить запоріжцям отримувати якісні послуги з мінімальними затратами часу та в комфортних умовах.

Загалом у Запоріжжі функціонують 7 філій Центру надання адмінпослуг – у кожному з районів міста.  Нагадаємо, ще у березні 2015 року Запорізькою міською радою було прийняте рішення про затвердження міської цільової Програми створення у Запоріжжі філій Центру надання адміністративних послуг в Комунарському, Заводському, Вознесенівському та Дніпровському районах. Згодом мережу розширили, створивши ще три філії ЦНАП у Комунарському, Хортицькому та Шевченківському районах. На момент відкриття ЦНАП у Запоріжжі кількість послуг становила 47.