У Запоріжжі тривають перевірки громадського транспорту

24.11.2021 14:15

Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради спільно з Патрульною поліцією продовжує здійснювати перевірки дотримання карантинних обмежень автоперевізниками, які працюють на міських маршрутах.

Так, було перевірено проведення дезінфекції салонів транспортних засобів ТДВ «Автопарк», яке обслуговує автобусні маршрути №№55, 87 та ТОВ «Січ Альянс Груп» - №№ 36, 84, 96 на дотримання карантинних вимог перед початком їх роботи на лінії за місцем знаходження підприємств.

Під час проведення перевірок порушень карантинних обмежень не виявлено, в салонах автобусів наявні антисептичні засоби, а самі транспортні засоби щодня проходять дезінфекцію. Водійський склад підприємств перед початком робочої зміни проходить передрейсовий медичний огляд з обов’язковим вимірюванням температури.

Загалом з кінця вересня управлінням з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради було двічі проведено перевірки з дотримання карантинних вимог всіма підприємствами-перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів у Запоріжжі.