В Запоріжжі відбулась акція проти насильства у сім’ї

25.11.2021 16:30

«ПротиДІЙ насильству» - під таким гаслом у Запоріжжі пройшов захід, яким було розпочато щорічну Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства». За ініціативи управління по роботі з молоддю та сім’єю, Національної Поліції, громадських організацій та за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні на пл. Маяковського відбулось створення муніципального маніфесту проти домашнього насильства.

Небайдужі до проблеми домашнього насильства висловили свою позицію у боротьбі з цим негативним суспільним явищем. Учасники заходу мали змогу написати на великому банері будь-який меседж або слоган, який відображає ставлення людини до домашнього насильства.

Майже за годину увесь банер був заповнений тематичними меседжами. Перехожі цікавилися заходом та отримували від організаторів і учасників акції інформаційні матеріали щодо надання допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Акція продовжилась сьогодні ввечері в кінотеатрі імені Довженка. Там відбулась прем'єра документального фільму «Розірви коло» молодої української режисерки Єлизавети Сміт, ідейною натхненницею якого виступила Марія Єфросиніна.