Володимир Буряк: «У Запорізького футболу велике майбутнє»

15.10.2017 10:10

14 жовтня на головному стадіоні міста «Славутич-Арена» відбувся фінальний матч футбольного турніру на «Кубок мера». У ньому зустрілися міський футбольний клуб «Металург» і «Мотор».

На стадіоні зібралися сотні запорізьких уболівальників різного віку. Вони прийшли для того, щоб стати глядачами безкомпромісного і яскравого футбольного матчу. Перемогу з рахунком 2 - 1 здобули більш досвідчені «моторівці».

Граючи в меншості «Металург» програвав 2-0. В кінці матчу, проявивши справжню волю до перемоги, металлургівці пішли на фінальний штурм. Один гол вдалося відіграти, але «Мотор» у відповідь небезпечно контратакував. В результаті футбольний матч так і закінчився з рахунком 2 - 1.

Після матчу відбулась церемонія нагородження. Кубок переможцям вручив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. Відзначимо, кубок в цьому році проходив за підтримки міського голови, участь для всіх команд було безкоштовною.

- Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на сьогоднішній матч. Футбол в Запоріжжі є і буде, щоб хто не казав. Зі святом футболу всіх, - зазначив Володимир Буряк.

Футбольний турнір «Кубок мера» стартував у серпні. У змаганні брали участь 16 команд, як професійних, так і аматорських. Ігри проводилися в два етапи, з серпня по жовтень 2017 року. У фіналі зустрілися фаворити турніру - «Металург» і «Мотор».

Відзначимо, футбольний матч за участю міського футбольного клубу «Металург» транслювався в прямому ефірі муніципального телеканалу «Z», що вже стало доброю традицією.