Концерт до Дня міста зібрав близько 10 тисяч осіб

15.10.2017 10:15

Тисячі запоріжців прийшли в парк Трудової Слави, щоб побувати на грандіозному концерті, присвяченому Дню міста. Концерт організований за підтримки міського голови Володимира Буряка. Його учасниками стали як запорізькі виконавці, так і відомий український гурт ONUKA.

Починаючи з 18:00 на сцені в парку Трудової Слави виступали вихованці запорізької вокальної студії Art-Style.

Після цього настала черга більш відомих запорізьких виконавців - групи ФRANRO, співачки INSHAYA, Сабіни Сафарлі, Юри Юрченко. Звучали як вже популярні пісні, так і нові композиції. Найбільший же відгук глядачів викликала пісня «Запоріжжя - це Україна».

Ведучий концерту Юрій Юрченко подякував організаторам концерту за прекрасний подарунок запоріжцям до Дня міста. Також він передав городянам привітання з Днем міста від міського голови Володимира Буряка, без підтримки якого цей грандіозний концерт не відбувся. До речі, Володимир Буряк також був присутній на концерті і навіть зробив фото на пам'ять з виконавцями.

Головною подією цього вечора став виступ групи ONUKA, яка стала відома у всій Європі після виступу під час музичного конкурсу «Євробачення-2017», яке проходило в Києві. Група опинилася на сцені «Євробачення» в якості запрошеного гостя і, на думку багатьох, затьмарила своїм виступом значна кількість фіналістів пісенного конкурсу.

Концерт до Дня міста в прямому ефірі транслювали телеканали Z і TV5.