Міський центр зайнятості пропонує роботодавцям послугу рекрутингу

01.12.2021 13:00

У Запорізькому міському центрі зайнятості вже більше трьох років працює відділ рекрутингу. За цей час послугою скористалися вже більше 6000 роботодавців.

Багато підприємств за певних причин не можуть тримати в своєму штаті менеджера з підбору персоналу, бо така людина просто не потрібна на постійній основі, особливо, коли на підприємстві немає плинності кадрів.

Саме в цьому випадку на допомогу приходять рекрутери Запорізького міського центру зайнятості. Основні переваги взаємодії з відділом рекрутингу полягають у тому, що перш ніж направити шукача роботи на співбесіду, буде проведено цілу низку заходів. Отримавши вакансію від роботодавця, рекрутери одразу звертаються до своєї бази шукачів роботи. Варто зауважити, що в базі міститься інформація як про осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні та шукають роботу, так і осіб з «вільного ринку праці».

При цьому роботодавець не витрачає жодної секунди на пошук потенційного працівника, і вже за деякий час отримує цінного кадра. За бажанням роботодавця фахівці відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості можуть безкоштовно розмістити інформацію про вакансію на пошукових сайтах роботи. З відділом рекрутингу шукають роботу і кваліфіковані робітники, і без освіти, менеджери, інженери, керівники. Тож, якщо підприємству шкода витрачати свій час на пошук працівників, варто спробувати співпрацю з відділом рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості, який розташований за адресою: м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 16-б, каб. 200 або за телефоном: 061 284-99-70.