У Запоріжжі тривають карантинні перевірки

02.12.2021 17:35

Щодня мобільні групи відвідують заклади торгівлі, а поліція перевіряє транспорт. Сьогодні карантинні перевірки відбулися в торгових центрах та магазинах Олександрівського району.

Першочергово перевіряючі звертали увагу чи є у продавців та відвідувачів засоби індивідуального захисту. Вони цікавилися наявністю куточків для обробки рук, графіку вологого прибирання, а також тим, як організоване збирання використаних засобів захисту, як проводиться температурний скринінг персоналу. При виявленні порушень складали адмінпротоколи.

У Запоріжжі патрульні продовжують також перевірки пасажирського транспорту. Сьогодні на південному в’їзді до міста перевіряли автобуси міжміського сполучення, звертаючи особливу увагу на вакцинацію водіїв.

- У всіх пасажирів та водіїв мають бути в наявності COVID -сертифікати. Всі мають бути в масках, щоб вона прикривала рот та ніс. У маршрутках та автобусах пасажирів мають перевозити лише на місцях для сидіння. Якщо під час перевірки все добре, водій рушає далі. Якщо виявляємо правопорушення, то збираються матеріали справи, складається протокол, - зазначив поліцейський Микита Грєнєв.

Карантинні перевірки в Запоріжжі триватимуть доки ситуація із захворюваністю на коронавірус не стабілізується.