Секретар міської ради Анатолій Куртєв відповів на запитання запоріжців

04.12.2021 10:00

3 грудня під час «прямої телефонної лінії» на запитання жителів Запоріжжя відповідав секретар міської ради Анатолій Куртєв.

За роз'ясненнями звернулись громадяни з наступних питань: збільшення кількості автобусів на маршруті №89; забезпечення мешканців Шевченківського району муніципальним транспортом; ремонт табло на площі Фестивальній; будівництво парку в Шевченківському районі; прочищення ливневої каналізації від порослі; ремонт водозливної системи; ремонт внутрішньоквартальної дороги; обладнання освітлення прибудинкової території; засмічення дворової каналізації, визначення належності мереж та прийняття їх до комунальної власності міста; ремонт дороги у приватному секторі по вулиці Аральська; будівництво мереж зовнішнього освітлення у приватному секторі по вулиця Аральській; вирішення питання недобудов ЖК «Козак Сіті» та «Моноліт» у Південному мікрорайоні; відсутность опалення у квартирі; ремонт переходу через залізничну колію та встановлення сигналізатора для людей з вадами зору; ліквідація стихійного звалища у приватному секторі; ремонт покрівлі; перейменування вулиці у Комунарському районі. Була також висловлення подяки секретарю міської ради за організацію процесу вакцинації для мешканців Запоріжжя.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства заявникам також буде надіслана офіційна відповідь у письмовому вигляді.