Вітання з Днем місцевого самоврядування

07.12.2021 09:00

Шановні друзі!

Сьогодні Україна відзначає День місцевого самоврядування. Шлях нашої країни до незалежності тісно пов'язаний з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним з головних чинників розвитку громадянського суспільства, дійовим інструментом вирішення і регіональних, і загальнодержавних завдань.

Кожен з нас, представників місцевого самоврядування, обрав своєю професією працю на благо громади та громадян. На своєму робочому місці ми намагаємося вирішувати проблеми громадян, допомагати їм. Це дуже важливо, адже саме місцеве самоврядування – найближчі до людей представники влади, які добре знають їх потреби і турботи, що допомагає ефективно вирішувати питання місцевого значення.

Бажаю усім працівникам органів місцевого самоврядування тримати на висоті професіоналізм та відповідальність у роботі, бути гідними звання представника громади. Нехай по життю вас супроводжують повага людей і любов ближніх. Усіх вам життєвих благ!

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій Куртєв