У Запоріжжі привітали зі святом військовослужбовців

06.12.2021 16:00

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає 30-у річницю створення Збройних Сил. Різноманітні урочистості проходять по всій країні, в тому числі й у Запоріжжі.

Святковий захід, присвячений Дню Збройних Сил України, відбувся сьогодні в театрі ім. Магара. Участь у ньому взяли військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, їх рідні, а також волонтери.

Зі святом військових привітали секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв та представники обласної влади.

До гостей звернувся голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух:

- Сьогодні Україна відзначає 30-річчя від дня створення Збройних Сил. Хоча історія нашого війська набагато давніша. Головне в будь-якій армії – не зброя, головне це наші військові, наші герої. Щиро вітаю вас зі святом!

Від міської влади та всього депутатського корпусу військовослужбовців привітав секретар міськради Анатолій Куртєв.

- Дякую вам за те, що любите нашу Батьківщину. За те, що для вас Україна понад усе. А ще хочу подякувати за те, що кожного дня ви ризикуєте своїм життям, відмовляєтеся від комфорту, покидаєте свої сім’ї . Ви робите це задля того, щоб мир та спокій були на нашій землі. Дякую тим, хто зі зброєю в руках відстоює нашу незалежність. Завдяки вам запорізькі діти не знають, що таке війна. Бажаю вам здоров’я, мирного неба над головою та спокою у ваших родинах. Знайте, що вас завжди чекають вдома! - сказав Анатолій Куртєв.

Під час заходу військовослужбовцям вручили медалі, ордени, відзнаки, грамоти та подяки.

Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.