Запоріжців проінформують про роботу громадського транспорту у період проведення новорічних та різдвяних заходів

07.12.2021 08:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв доручив керівництву управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, КП «Запоріжелектротранс» забезпечити з 18 грудня по 16 січня підвезення громадян до місць проведення новорічних та різдвяних заходів у Запоріжжі. Має бути розроблений чіткий графік руху громадського транспорту на ці дні. Про організацію його роботи необхідно заздалегідь проінформувати запоріжців. Це питання обговорили на нараді, яка відбулась у міськвиконкомі.

З 18 грудня по 16 січня у Запоріжжі будуть проводитись новорічні та різдвяні заходи. У місті буде організовано низку святкових локацій. Зокрема на площі та проспекті Маяковського, каскаді фонтанів «Райдуга», площі Фестивальній, бульварі Шевченка. Новою святковою локацією цього року буде «Козацьке коло» на о. Хортиця.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв зазначив, що важливо забезпечити безперебійну роботу громадського транспорту у ці дні, підвезення запоріжців до місць проведення святкових заходів. Містяни та гості Запоріжжя повинні мати можливість вільно дістатися до місця проведення заходів та повернутися назад.

Це питання обговорили на нараді, яка пройшла під керівництвом Анатолія Куртєва. У ній взяли участь керівники управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, КП «Запоріжелектротранс».

- Необхідно сформувати графік руху громадського транспорту до кожної зі святкових локацій на весь період з 18 грудня по 16 січня. Має бути чітко зрозуміло, з яким інтервалом рухається транспорт, скільки транспорту буде задіяно. Про організацію руху транспорту необхідно заздалегідь проінформувати запоріжців. Зрозуміло, що це стосується і новорічного містечка на острові Хортиця, де необхідно збільшити кількість транспорту, - сказав Анатолій Куртєв.

Керівники профільних міських служб отримали доручення розробити графік руху громадського транспорту до місць проведення заходів та підготувати відповідну інформацію для запоріжців.