У Вознесенівському районі привітали активних запоріжців

07.12.2021 15:35

За доброю традицією до Дня місцевого самоврядування Вознесенівська районна адміністрація міської ради вітає активних діячів району.

Сьогодні голова Вознесенівської районної адміністрації Віталій Лисенко привітав активного громадського діяча Михайла Чечеля, а також художницю, режисерку, актрису, сценаристку та керівницю театру «Рівні можливості», кореспондентку та волонтерку Маріанну Смбатян. Чиновник подякував за небайдужість до життя району, активну допомогу, особисту ініціативу і нагородив грамотами районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію і вагомий особистий внесок у розвиток Вознесенівського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

- Ви – наш приклад для наслідування, привід для гордості! Ваш широкий діапазон знань та інтересів, працьовитість, тверда життєва позиція здобули визнання й повагу громадськості. Нехай здійсняться ваші задуми. Нехай ваша життєва позиція, професіоналізм та мужність принесуть вам заслужену шану і повагу, – зазначив у привітанні Віталій Лисенко.