У Запоріжжі фахівці команди Google розкажуть як розвивати бізнес в Інтернеті

17.10.2017 14:37

Як повідомляє департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва, 19 жовтня з 09:30 у виставковому центрі «Козак-палац» (вул. Перемоги, 70-б) розпочне роботу безкоштовний семінар на тему розвитку бізнесу в Інтернеті, який проводитиметься командою Google.

Семінар розрахований на підприємців малого та середнього бізнесу, які почали просувати свій бізнес в Інтернеті або планують розпочати це найближчим часом.

Під час зустрічі учасники отримають найсвіжіші дані щодо поведінки інтернет-користувачів, актуальну статистику та тренди в Україні, успішні приклади просування бізнесу онлайн, дізнаються, як знаходити нових клієнтів за допомогою Інтернету, як відстежувати ефективність рекламних онлайн-кампаній, які інструменти інтернет-маркетингу підходять саме вашому бізнесу а також зможуть отримати консультацію провідних маркетингових агентств.

Крім того, під час семінару будуть обговорюватися можливі стратегії просування бізнесу онлайн на прикладі історій успіху. Кожен учасник матиме змогу протестувати свій сайт для визначення його ефективності.

Зареєструватися на участь у семінарі та отримати більш докладну інформацію можна за посиланням:https://events.withgoogle.com/mozhlivosti-intiernietu-dlia-bizniesu