Вчителі запорізьких шкіл отримали ноутбуки

10.12.2021 08:00

В рамках проєкту «Ноутбук кожному вчителю» педагоги навчальних закладів Шевченківського району отримали ноутбуки. Передача техніки відбулась у четвер, 9 грудня, в загальноосвітній школі № 95.

За національною програмою «Ноутбук кожному вчителю» Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України виділило додаткове фінансування в рамках боротьби з COVID-19 та його наслідками під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

У Запоріжжі ноутбуки отримали понад 300 педагогів. Зокрема, 86 одиниць техніки було спрямовано закладам Шевченківського району. Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв передав ноутбуки директорам шкіл.

- Сучасне обладнання є важливим інструментом навчально-виховного процесу. Особливо в умовах пандемії, коли перед педагогами стоїть завдання не лише зацікавити учнів новаторськими підходами до подачі матеріалу, а й опанувати дистанційне викладання предметів. Завдяки взаємодії усіх гілок влади ми маємо змогу модернізувати освітній процес та забезпечити запорізьких педагогів потрібними гаджетами, - наголосив Анатолій Куртєв.

Загальноосвітня школа № 95, отримала 14 ноутбуків, гімназія №4 – 14 ноутбуків, гімназія № 55 – 13 ноутбуків, ЗНВК № 63 – 2 ноутбуки, ЗНВК №64 – 18 ноутбуків, ЗНВК № 65 – 25 ноутбуків. Техніка буде закріплена за навчальними кабінетами та використовуватиметься виключно для організації навчального процесу.