У Запоріжжі тривають перевірки дотриманя карантинних обмежень

16.12.2021 13:00

Більше сотні порушень карантинних вимог виявили мобільні групи у Шевченківському районі з початку впровадження у Запоріжжі «червоної зони». Інспектори зазначають, за цей час встигли оглянути майже 900 об’єктів - це супермаркети, продуктові магазини, кафе та торговельні центри.

Сьогодні, 16 грудня, мобільна група завітала з перевіркою до супермаркету у Шевченківському районі. Перше, на що звернули увагу інспектори – чи наявні у торговельній залі антисептики, розмітка соцдистанції та чи користуються продавці і відвідувачі захисними масками. Також оглянули, чи є на вході інформаційні листівки, та чи ведеться журнал температурного скринінгу працівників. Без порушень цього разу не обійшлось.

- Ми перевіряли журнали температурного скринінгу і зафіксували недостатній контроль з боку керівництва щодо проведення температурногно скринінгу. Різне показання для осіб в журналах. Через виявлені зауваження був складений адмінпротокол, - зазначила начальниця відділу держнагляду ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Світлана Долгова.