Вихованців Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації привітали з Днем Святого Миколая

17.12.2021 16:55

У Запоріжжі вітають дітлахів, які перебувають на обліку в міській службі у справах дітей. Сьогодні, 17 грудня, з подарунками завітали до вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації.

Як розповіла начальниця служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради Наталя Сиворакша, нині в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації тимчасово перебувають 60 дітей з міста Запоріжжя – віком від 3 до 18 років. Це діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, або ж мешкали в антисанітарних умовах.

- Ми перенавантажені, тож дуже вдячні обласному центру соціально-психологічної реабілітації, який приймає наших підопічних. З учорашнього дня для нас почалася напружена передсвяткова робота. Намагаємося охопити увагою всіх, хто сьогодні перебуває на обліку служби у справах дітей міста Запоріжжя – це діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. Головне – достукатися до кожної дитини й огорнути атмосферою свята, - розповіла Наталя Сиворакша.

До вихованців центру завітав заступник міського голови Анатолій Васюк, аби привітати з прийдешнім святом, яке відзначатиметься 19 грудня - Днем Святого Миколая.

- Ми протягом року підтримуємо наших діток і перед новорічними святами – до Дня Святого Миколая - всі 1130 дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей, отримують подарунки. Це сьогодні перший такий захід, вони триватимуть і надалі, - зазначив Анатолій Васюк.

Дітям привезли солодощі. Щоб віддячити за подарунки, вихованці центру підготували для гостей танцювальні номери і театралізовані вистави.