Дітей пільгових категорій вітають із днем Святого Миколая

17.12.2021 17:00

Традиційно напередодні новорічних та різдвяних свят діти, які перебувають на обліку міської служби у справах дітей, отримують вітання та солодкі подарунки від запорізької влади. Цього року для них заплановано одразу кілька святкових заходів – це театралізовані вистави, циркові шоу та демонстрація тематичних фільмів. Один із таких заходів відбувся сьогодні у Міському палаці дитячої та юнацької творчості.

У цьому заході взяли участь понад 350 дітей пільгових категорій, серед яких ті, що опинилися у складних життєвих обставинах, втратили батьківську опіку, постраждали внаслідок бойових дій, а також діти-сироти. Сьогодні на них чекало новорічне свято з театралізованою інтермедією та концертною програмою. Дітям показували казку-мюзикл "Таємниці замку Норд". Також усі отримали солодкі подарунки.

- Усього ми підготували 1130 новорічних подарунків, проте не всі наші адресати сьогодні змогли бути присутніми на заході через карантинні обмеження. Втім, без подарунка все ж таки ніхто не залишиться – кожній дитині ми передамо її солодкий набір. Цього року за рахунок фінансування міської програми «Діти Запоріжжя» нам вдалося охопити подарунками усі 100% дітей, які перебувають у нас на обліку у службі, – розповіла начальник міської служби (управління) у справах дітей Наталія Сиворакша.

Привітати присутніх завітали представники міської влади.

- Намагаємось кожного забезпечити не лише подарунками, але й святковим настроєм, тому для кожної вікової категорії спільно з профільними департаментами та управліннями підготували спеціальні розважальні заходи. Сподіваємося, новорічний настрій обов'язково відвідає кожну дитину, незалежно від її життєвих обставин, – сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк.