Заступник міського голови відповів на запитання запоріжців

20.12.2021 15:05

Під час «гарячої телефонної лінії» на запитання жителів Запоріжжя відповідав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор Гординський.

За роз'ясненнями до посадовця звернулися громадяни з наступних питань: відлов дикого кабана на кладовищі; встановлення вуличного освітлення вздовж гаражного кооперативу біля Осипенківського кладовища; ремонт дороги в приватному секторі; відсутність опалення по стояку; відсутність опалення у ванній кімнаті з початку запуску; невиконання концерном «МТМ» правил зняття показників з лічильника теплоенергії; роз’яснення процедури нарахування сплати за опалення; реконструкції бордюру на перехресті пр. Соборного та вул. Української; незгоди з нарахуванням за гаряче водопостачання та абонентської плати концерном «МТМ»; можливості встановлення електролічильника в коридорі гуртожитку; незгоди з нарахуванням за опалення нежитлового приміщення, в якому відсутні теплокомунікації концерну «МТМ»; передбачення фінансування капітального ремонту башні будівлі на 2022 рік; незгоди із збільшенням тарифу за опалення.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства, заявникам також буде надіслана офіційна відповідь у письмовому вигляді.