Вихованці дитячого будинку «Сонечко» отримали новорічні подарунки від міської влади

23.12.2021 15:00

Сьогодні, 23 грудня, представники міської влади завітали до Запорізького обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко». Заступник міського голови Анатолій Васюк і начальниця служби у справах дітей міськради Наталія Сиворакша привезли новорічні подарунки – ляльки, машинки, самокати, солодощі – які були придбані за бюджетні кошти завдяки програмі «Діти Запоріжжя».

У будинку дитини «Сонечко» перебувають діти віком від 0 до 6 років, які залишились без батьківського піклування. Загалом в закладі сьогодні виховуються 210 дітей, з них – 95, влаштованих службою у справах дітей Запорізької міської ради.

- Різдвяно-новорічних свят зазвичай найбільше чекають діти. Для них це час подарунків, розваг, красивої ялинки і трохи казки. Міська влада подбала про те, щоб всі діти соціально вразливих категорій, а це 1213 дітей, на різдвяно-новорічні свята отримали подарунки і солодощі, брали участь у святкових заходах, мали новорічний настрій. Не можна було без усього цього залишити і 95 найменших запоріжців у дитячому будинку «Сонечко», - відзначив заступник міського голови Анатолій Васюк.

Для гостей вихователі «Сонечка» разом із 3-4-річними акторами підготували театралізований виступ з казковими персонажами.