У Запоріжжі дітей пільгових категорій привітали з новорічними святами

26.12.2021 19:30

Напередодні новорічних свят в обласному центрі проводиться низка заходів для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

Сьогодні у новорічному містечку на каскаді фонтанів «Райдуга» з прийдешніми святами вітали дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу. Захід було організовано під егідою секретаря міської ради Анатолія Куртєва. У ньому взяли участь секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, перший заступник міського голови Олександр Власюк, заступник міського голови Анатолій Васюк, директор Міського центру допомоги Дмитро Матюхін.

- Вітаю вас з прийдешніми святами! Бажаю, аби свята принесли вам багато радощів, добра, гарних подарунків, а ще – завжди вірити в чудо. Ми, представники влади, зі свого боку зробимо для цього все можливе, - зазначив Анатолій Куртєв.

Під час заходу дитячий будинок сімейного типу Дмитрієвих отримав мікроавтобус. Його придбали для родини в рамках міської програми «Діти Запоріжжя». Тепер перевезення дітей до закладів освіти, позашкільних, медичних закладів для проведення медичного обстеження, соціальних, санітарно-курортних закладів стане для сім’ї простішим. Нагадаємо, минулого року сім’я Дмитрієвих отримала від міської влади будинок в селищі Тепличному.

Окрім цього, в рамках заходу 200 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування отримали подарунки від швейцарських партнерів Міського центру допомоги.