У Запоріжжі обговорили перспективи розвитку молодіжного підприємництва

28.12.2021 10:20

У понеділок, 27 грудня, у Запорізькій міській раді пройшла зустріч секретаря міської ради Анатолія Куртєва змолодіжним активом – представниками ГО «Студенство».

Арана Санчес Мігєль та Євгеній Лизя разом втілили у життя не один соціальний проєкт. Цього разу вони звернулися до представників міськради за підтримкою своїх нових ідей, а саме – створення хабу, де запорізька молодь вивчатиме ІТ-технології, а також дізнається, як вигідно монетизувати набуті знання. Це має бути своєрідний ІТ-простір із акцентом на підприємництво.

Також представники ГО «Студентство» запропонували провести у Запоріжжі чоловічий форум, головна мета якого - пропаганда батьківства, сімейних цінностей, соціальної активності, справжніх чоловічих принципів.

- Вважаю, що Запоріжжю потрібні як молодіжний хаб, так і цікаві форуми на важливі теми. Разом із профільним заступником, Департаментом спорту, сім'ї та молоді та Департаментом культури і туризму ми опрацюємо варіанти втілення цих проектів у життя. Молодь – це наша сила та перспектива. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, - зазначив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.