В Запоріжжі продовжуються антиковідні рейди

28.12.2021 13:25

З метою моніторингу закладів торгівлі на дотримання вимог протиепідемічних санітарних обмежень у районі тривають рейди мобільних груп, які відпрацьовують громадські місця, а також суб’єкти господарювання.

На дотримання карантинних заходів перевіряються ринки, торгівельні заклади, перукарні. Серед обов’язкових вимог - дотримання режиму носіння масок, соціальної дистанції та заходів дезінфекції.

Сьогодні мобільною групою був проведений черговий рейд у Хортицькому районі. Під час рейду було перевірено один із магазинів популярної мережі косметики.

- З початку введення червоної зони в Хортицькрму районі перевірено 1542 об’єкти. За результатами рейдів представниками поліції складено 26 протоколів за частиною 1 ст.44/3, 17 постанов за частиною 2 ст.44/3, представниками Держпродспоживслужби складено 386 довідок з них з порушенням 172 довідки про недотримання санітарних норм. Наразі робимо висновок, що більшість закладів дотримуються встановлених протиепідемічних заходів, - зазначила керівник мобільної групи Світлана Просвіркіна.

Рейди містом триватимуть й надалі.