У приватному секторі Олександрівського району почався ремонт доріг

06.07.2017 13:31

У 2017 році в Олександрівському районі заплановано відремонтувати дороги приватного сектора загальною площею 6500 кв. м. Роботи виконуються КП «ЕЛУАШ».

Зараз спецтехніка задіяна в ремонті проїжджої частини вулиць Слобідська і Тепла.

- За даними об'єктам буде відремонтовано і укладено асфальтобетонне покриття на загальній площі близько 1600 кв. м. Наступні на черзі вулиці Жуковського, Гончарова. По деяких об'єктах, а це близько 2 тис. Кв. м, заплановано виконати відсипання асфальтобетонної крихтою, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

У графіку ремонту доріг приватного сектора в Олександрівському районі також вулиці Аркова, Крива бухта, провулки Наполегливий, Ламаний, млиновий. Крім того, як зазначив Валерій Мостовий, на сьогодні в районі ведуться ремонти внутрішньоквартальних доріг. Роботи виконані на 30% від плану (близько 5 тис. Кв. М).

Всього на внутрішньоквартальних територіях буде відремонтовано 13 тис. Кв. м доріг, а це близько 15 об'єктів, що включають в себе від трьох до шести житлових будинків.