У Запоріжжі відбудеться Туристичний Бізнес Форум

18.10.2017 13:30

За інформацією управління туризму департаменту культури та туризму Запорізької міської ради, 16-17 листопада у Запоріжжі відбудеться масштабний Туристичний Бізнес Форум. Місце проведення - Виставковий центр «Козак Палац».

Планується, що у Форумі візьмуть участь представники Асоціації індустрії гостинності України на чолі з головою Олександром Лієвим, Радник Першого Віце-прем’єр-міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, телеведуча Ольга Фреймут, ресторатор Діма Борисов, а також готель’єри, представники найбільших авіакомпаній та інші.

Під час Форуму будуть визначені головні тренди індустрії гостинності на наступний рік, за результатами буде видано тренд-бук 2018.

Туристичний Бізнес Форум – це єдиний простір для обміну думками і досвідом, не лише у сфері туризму, а й в таких важливих напрямах, як індустрія гостинності, маркетинг та реклама, створення та просування бренду, IT-технології, ресторанний і готельний бізнес, співпраця влади, бізнесу і громади, залучення грантів та інвестицій.

Більш детально ознайомитись з програмою та спікерами Туристичного Бізнес Форуму, а також зареєструватись можна на сайті www.ztbf.org або на сторінці Форуму у мережі "Фейсбук" www.facebook.com/ztbf.org.