У Запоріжжі тривають карантинні рейди

12.01.2022 17:45

У Запоріжжі продовжуються карантинні рейди, у яких беруть участь спеціалізовані мобільні групи та представники поліції. Огляди відбуваються скрізь, зокрема — у громадському транспорті. Однією з головних вимог залишається наявність масок.

Цього разу перевірку громадського транспорту поліцейські проводять на вулиці Космічній. Зазначають - попри те, що Запоріжжя вийшло із «червоної» зони, дотримання карантинних вимог є обов’язковим. Аби переконатися  у сумлінності водіїв та пасажирів, зупиняють першу зустрічну маршрутку. Тут недоліків не виявили.

Наступною перевіряють маршрутку напрямком «Дніпро-Запоріжжя». Серед пасажирів – один чоловік без маски, у якого також відсутні будь-які документи. Інформацію про нього дізнаються через спеціальну базу даних і фіксують правопорушення.

Штраф за порушення карантинних вимог чоловік хотів сплатити на місці, однак не мав банківської картки. Тож тепер має погасити стягнення в банку або через банківські застосунки.

Правоохоронці закликають пасажирів та водіїв дотримуватися карантинних норм та не наражати себе та оточуючих на небезпеку. Інакше – на порушників чекатимуть грошові стягнення.