У Запоріжжі комунальники всю ніч прибирали сніг

18.01.2022 10:50

З учорашнього вечора, з 20.00, у Запоріжжі спостерігалося незначне погіршення погодних умов – випадіння невеликого снігу. Працівники КП «ЕЛУАШ» на зміни погоди зреагували миттєво та оперативно вийшли на обробку доріг.

Роботи з прибирання доріг «елуашівці» продовжували до ранку. Загалом на підприємстві задіяли 45 одиниць техніки та 77 працівників. За добу використали близько 800 т посипального матеріалу.

- За ніч ми провели обробку доріг відсіво-соляною сумішшю та механічне очищення. Наразі прибираємо тротуари та зупинки – очищаємо від снігу та посипаємо. Спостерігається зниження температури - і в деяких місцях дорожнє покриття необхідно посипати, тому техніка зараз обробляє особливо небезпечні ділянки, - розповіла заступниця начальника з утримання та ремонту доріг КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич.

Окрім цього, співробітники КП «ЕЛУАШ» займаються вивозенням снігу. Сьогодні вдень роботи будуть проводитися на Набережній магістралі. Вночі сніг планують вивезти з бульвару Шевченка, вулиці Південноукраїнської, площі Фестивальної та дороги до аеропорту в Шевченківському районі.