Запорізькі комунальники підготували локації для купання під час свята Водохреща

19.01.2022 10:15

Сьогодні, 19 січня, в Україні відзначають християнське свято Хрещення Господнього. Запорожці традиційно цього дня купаються у річці Дніпро. Для цього у місті підготували дві локації: на Центральному та Правобережному пляжах.

Як розповіла заступниця начальника з утримання та ремонту доріг КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич, співробітники підприємства підготували до свята Водохреща дві локації на Набережній магістралі. Вчора також спостерігався невеликий сніг, тому «елуашівці» продовжували виконувати роботи з очищення та посипання вулиць міста.

Комунальники проводили також обробку доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту відсіво-соляною сумішшю. За добу використали близько 650 т посипального матеріалу. Прибирали сніг на тротуарах та зупинках. Вивезли близько 200 т снігу.

- Сьогодні на чергуванні 50 одиниць техніки та 67 дорожніх робітників. Ми плануємо вивіз снігу у Вознесенівському та Шевченківському районах. Наші робітники також продовжують збирати випадкове сміття на зупинках громадського транспорту та на дорогах, - зазначила Тетяна Шинкевич.